Τρίτη 29 Απριλίου 2008

Δέκα με τόνο

Στην κλίμακα 1-10 όπου 1 αντιστοιχεί στο χειρότερο που έχει δεί άνθρωπος και 10 στο άριστο και καλύτερο όλων θα βαθμολογήσουμε σήμερα τις ιδιωτικές και κρατικές υπηρεσίες υγείας και εγκαταστάσεις στην πόλη μας. 1 για το χειρότερο espresso που έχω πιεί ποτέ μου σε πολυόροφη εκθαμβωτικά γρανιτένια ιδιωτική κλινική. 2 για το αλαζονικό και αυθάδες management της ίδιας κλινικής. 3 για το άθλιο τούνελ που συνδέει το νέο με το παλιό κτίριο του ΑΧΕΠΑ. 4 για τα δήθεν ΤΕΠ του Ιπποκρατείου. 5 για το υπέργηρο ιατρικό δυναμικό άλλης πολυόροφης αλλά παλαιότερης παραθαλλάσιας ιδιωτικής κλινικής. 6 για την πολιτική προεγχειρητικού ελέγχου στα παιδιά πρόσφατα ανακαινισμένης και αξιόλογης με θέα από ψηλά ιδιωτικής κλινικής. 7 για την παιδιατρική πτέρυγα της άνω κλινικής. 8 για την πανεπιστημιακή ορθοπεδική κλινική του Νοσοκομείου Παπανικολάου. 9 για την ευγένεια την ανθρωπιά και το επαγγελματικό ύφος του νοσηλευτικού προσωπικού ιδιωτικής κλινικής στη γειτονιά του ΑΠΘ. 10 για τη "state of the art" νέα πτέρυγα με χειρουργικές αίθουσες και απεικονιστικό έλεγχο της ίδιας κλινικής που βαθμολογήθηκε ήδη με 6 και 7 σε άλλους τομείς.

2 σχόλια:

dr.SeenG είπε...

Καλημέρα φίλε Γιάννη, καλό μήνα. Πριν δύο χρόνια έκανα εγχείρηση στη μύτη για το διάφραγμά μου... Το λοιπόν... 10 στην ωραία φιλοξενία και εξυπηρέτηση στο Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και 0 γιατί έπρεπε να πληρώσω 1400 ευρώ (300 ευρώ μου γλίτωσε μόνο η ασφάλιση του ΙΚΑ) για να μου τα παρέχουν... (παρέχουν ή παράσχουν;)

Μαρινόπουλος Γιάννης είπε...

Τι περίμενες Κώστα? Οι κηπουροί τους γδέρνουν πραγματικά τους ανθρώπους.Έλεος που φθάσαμε να πληρώνεις να κουρεύουν το γκαζόν περισσότερο από τον γιατρό.Εύχομαι να αναπνέεις καλύτερα τώρα.Όσο για τα λεφτά ας πρόσεχες. >: