Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Thanks

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους μου για τη θερμή συμπαράσταση τους στην υποψηφιότητά μου για το πειθαρχικό συμβούλιο του συλλόγου μας.Χωρίς υποσχέσεις, μόνο χαρά νοιώθω για τις φιλίες που διατηρούνται σαν άνθη με τόσο λίγο πότισμα. Τα αποτελέσματα δεν έχουν σημασία. Απλά δήλωσα ευθαρσώς την διαφοροποίησή μου στον ανούσιο διαμελισμό και χρωματισμό του ιατρικού σώματος.

3 σχόλια:

dr.SeenG είπε...

Χμ... συνδικαλίζεσαι γιατρέ μου? Σου εύχομαι κάθε επιτυχία με τη σειρά μου. Υπάρχει χρωματισμός ακόμα και εκεί ε? Αλλά ας μην είμαι αφελής... και φυσικά υπάρχει... Τουλάχιστον ο διαμελισμός να μην είναι ανεπανόρθωτος...

Dr Low είπε...

Κάνεις πολύ καλά που συνδικαλίζεσαι και πολύ καλά που εκφράζεις τη διαφορετική γνώμη. Καλή συνέχεια!

Μαρινόπουλος Γιάννης είπε...

@Κώστα στο σύλλογο υπάρχουν 6 συνδυασμοί και 2 ανεξάρτητοι υποψήφιοι εκ των οποίων ένας εγώ.Γιατροί πολλών ταχυτήτων ανάλογα με τι 4x4 οδηγεί ο καθένας.

@el Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί στο πειθαρχικό.Οι λόγοι εκτέθηκαν σε προηγούμενο post και έχουν να κάνουν με την αληθινή ανάγκη αυτορρύθμισης του επαγγέλματος και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού και των ασθενών που κλονίστηκαν από ακατάλληλους και απατεώνες.